logo colormix

Echipamente de protecţie

  • meniu lacuri vopsele lemn
  • meniu adezivi lemn
  • meniu adezivi contact
  • meniu chituri lemn
  • meniu materiale abrazive
  • meniu echipamente protectie
  • meniu pistoale vopsit
  • meniu filtre aer

Suntem conştienţi de pericolele aferente activităţilor pe care le desfăşuraţi zi de zi. De aceea venim în sprijinul dumneavoastră cu o gamă de echipamente de protecţia muncii de înaltă calitate. Colaborăm strâns cu furnizorii noştri pentru a vă oferi produse ce asigură o protecţie deosebită şi un confort ridicat, chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru.

În calitate de distribuitor al mărcilor 3M şi Ansell, COLORMIX vă pune la dispoziţie vasta experienţă a acestor producători în materie de echipamente de protecţie.

echipamente de protectie

semimasca protectie

Semimască reutilizabilă 3M seria 6000

Semimăştile reutilizabile 3M seria 6000 sunt economice, necesită întreţinere redusă şi conving prin modul uşor de utilizare şi confortul ridicat oferit. Utilizare pentru protecţie respiratorie împotriva gazelor, vaporilor şi particulelor.

manusi protectie

Mânuşi de protecţie Ansell Virtex 79-700

Virtex 79-700 încorporează tehnologia inovativă brevetată Aquadri, ce îi conferă o excelentă capacitate de absorbţie a umezelii, menţinând uscate mâinile utilizatorilor pentru o perioadă lungă de timp. Concepută special pentru a oferi un confort remarcabil, o buna flexibilitate şi o rezistenţă chimică excelentă, această mânuşă reutilizabiăa asiguăa un cost optimizat al exploatării.

semimasca protectie

Semimască pliabilă pentru particule 3M

Material filtrant electret 3M de înaltă performanţă care asigură o rezistenţă respiratorie excepţional de redusă şi supapă de expiraţie 3M Cool Flow care reduce acumularea căldurii, diferenţiază măştile de protecţie respiratorie 3M de produsele convenţionale existente.

imbracaminte protectie

Imbrăcăminte de protecţie

Oferă protecţie de înaltă calitate împotriva stropilor de lichid şi particulelor nocive (CE 5/6). Asigură protecţie excelentă împotriva pulberilor şi stropilor de substanţe chimice periculoase pentru sănătate. Confecţionat din material antistatic pentru protecţie suplimentară. (mărimi L, XL, XXL).