logo colormix

Despre Noi

COLORMIX este o marcă a INGART Studio srl, firmă care se ocupă cu importul, comerțul cu ridicata și distribuția de produse pentru tratarea, protecția și decorarea suprafețelor din lemn.

De la bun început, COLORMIX s-a poziționat ca unul dintre primii distribuitori multibrand din piață, deoarece am decis să oferim o gamă largă de produse moderne, avansate tehnologic şi cu o calitate superioară producătorilor din industria lemnului. Suntem oricând deschişi să promovăm produse unice, inovative pentru finisarea lemnului sau să extindem familia partenerilor noştri.

De-a lungul anilor, ne-am construit parteneriate solide cu furnizorii interni şi externi, astfel încât acum avem șansa de a oferi cele mai bune produse, la prețuri accesibile.

Pentru satisfacerea cerințelor clienților, ne-am completat oferta cu echipamente de protecţie, adezivi, materiale abrazive, chituri, echipamente pentru pulverizare pe care le puteţi vedea expuse în showroomul nostru.

lacuri vopsele pentru lemn

Valorile Noastre

Relaţia de cooperare strânsă cu clienţii a fost întotdeauna principala caracteristică și un factor important al afacerii noastre.

Dialogul direct, cu scopul de a înțelege așteptările clienților, ne ajută să oferim informații adecvate, suport, servicii și livrare rapidă și eficientă.

Progresul constant este obiectivul pe termen lung al afacerii noastre.

valorile noastre

Suport Tehnic

Pe lângă gama largă de produse de înaltă calitate, avantajul firmei noastre este dat de serviciile pe care le pune la dispoziția clienților.

Clientul de multe ori are nevoie de ajutor pentru a utiliza în mod corect soluţia de acoperire aleasă. Scopul nostru principal este de a explica caracteristicile produselor, etapele şi tehnologia pentru obţinerea unui finisaj de calitate.

Puteți discuta cu tehncienii noştri cu privire la alegerea sistemului de finisare în atmosfera prietenoasă din showroom.

Realizăm, conform temei primite, mostre care vă vor ajuta să alegeţi varianta de protecţie şi decorare a suprafeţei care va satisface toate cerinţele dumneavoastră.

suport tehnic